Ohlédnutí za Techniádou 2023

od | 11. 12. 2023 | Akce školy | 0 komentářů

V pátek 8. prosince jsme u nás ve škole přivítali žáky končících ročníků základních škol z Havířova a okolí. Konalo se totiž již tradiční odpočinkové dopoledne plné soutěží a zábavy s názvem TECHNIÁDA 2023. Letos jsme si pro naše hosty připravili celkem 16 soutěžních stanovišť. Za všechny jmenujme například Hrátky s Boffinem, hra pro budoucí ajťáky Scottie Go!, Doboti!, Hledej v QR, Elektrobludiště, Svař svár, Prokopův labyrint, Hrátky s 3D a další. Samozřejmě nechyběly ani sportovní aktivity, například Střel branku!, popřípadě Hoď koš.

logo města HAVÍŘOV
Každá skupinka absolvovala celkem 5 stanovišť a nejlepší dva hráči z každé skupinky byli odměněni hodnotnými cenami. Finanční příspěvek na ceny pro vítěze nám poskytlo v rámci dotace Statutární město Havířov.

Celkem se našeho soutěžního dopoledne zúčastnilo 340 žáků z různých základních škol, což je úžasné a všem za účast velmi děkujeme. Doufáme, že se bavili stejně, jako my. Bylo to příjemně strávené dopoledne.

A kde se v tuto dobu nacházeli naši žáci? Někteří nám pomáhali na Techniádě a za to jim upřímně velmi děkujeme, byli jste skvělí! Ostatní si zašli "na kukandu" do kina na zajímavý film.

Takže za rok na akci TECHNIÁDA 2024 opět nashledanou!

5 2 Hlasy
Hodnocení
Odebírat
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Skip to content